Reviews

Reviews

Met liefde bereid

Een greep uit de vele reacties:


Het eten was weer heerlijk” (Mirjam, mei 2018)


Bedankt voor de geweldige workshop Jeff; In een woord top.”(Angelique, april 2018)


Was erg leuk..vele gerechten leren koken..en straks genieten..dankjewel.” (Reina, april 2018)


Het was een groot succes. Veel complimenten gekregen over het eten. Oma zei dat het echt Javaans was en precies zoals ze zelf het eten graag heeft. En geloof me, als het niet goed is hoor je het ook.” (Paul, april 2018)


indische rijsttafel cateringIk heb in mijn leven veel Indisch gegeten, dit is de echte smaak van midden Java” (Oma Ireen, april 2018)


“Ik ben vaak in Indonesië geweest, dit smaakt precies zoals daar.” (Robin, april 2018)


Ik heb nog nooit zo lekker Indisch gegeten” riep een van mijn gasten en de rest knikte instemmend. Dank je Jeff! Wat was het lekker en gezellig. Ik ben dankbaar dat je je kennis met ons wilde delen en samen met ons wilde koken. Jeff verzorgde een workshop voor mijn verjaardag en ik heb volop genoten. Jeff is een fijne persoonlijkheid, waarbij mijn gasten zich direct veilig voelden. Ik ben fan.”(Robert, april 2018)


Smullen to the max!!!” “Fantastische rijsttafel gegeten!” (Jacq, maart 2018)


 

Dat was weer top jeff. Tnx!” (Edwin, maart 2018)


Het was heerlijk Jeff”  (Maarten, maart 2018)


Jeff, wat een heerlijke rendang! We willen je graag voor onze catering” (Gaby, maart 2018)


Lekkerder kan volgens mij niet. Heerlijk gegeten!”(Sander, december 2017)


Super lekkerrrrrr is het! Hier zijn we ontzettend ah genieten van al het lekkers! Complimenten van iedereen!!! Iedereen onder de indruk dat jij dit (alleen) hebt gemaakt!” (Mirjam, december 2017)

goede Javaanse catering


Hi Jeff, nogmaals bedankt voor de heerlijke gerechten. Het smaakte erg goed, de gehaktballen vond ik erg bijzonder, heerlijke boontjes (waren dat linzen erbij?), lekkere pittige kool, rijstgerecht was erg lekker, pindasaus viel erg id smaak, maiskoekjes waren bijzonder, saté smaakvol, side dishes…alleen maar lof van iedereen. En die cake, jammie!” (Mirjam, december 2107)


Ik heb alle oehs en aahs voor je in ontvangst genomen en dat is geen grap; iedereen is erg enthousiast, kids vonden het ook lekker: kippenpoten, saté en gehaktballen zijn heel hard gegaan bij ze. Alle andere gerechten ook heel goed van gegeten, heerlijk allemaal! Er is meer dan genoeg, morgen weer smullen. Thnx, Jeff!” (Mirjam, december 2017)


Al een paar keer catering van Jeff mogen proberen. Mmmmm.” (Jan, november 2017)


Jeff bereidt heerlijke gerechten en doet dat ook nog met een prachtige glimlach op zijn gezicht perfecte combi!” (Betty, november 2017)


Mooi, heerlijk en eerlijk eten van een Mooi, Heerlijk en Eerlijk Mens!” (Natas, november 2017)

rijsttafel catering reviews


Er is maar 1 woord nodig: héérlijk!” (Barbra, november 2017)


Heerlijk eten en ik kan het weten, want deze Javaan is mijn allerliefste broer. Ik mag dus al heel wat jaren van zijn kookkunsten genieten. Ik ben blij dat hij deze catering is begonnen, om meer mensen van zijn kookkunsten te laten genieten”.  (Barbara,  november 2017)


Gewoon heeel erg lekker, dat zou iedereen een keer moeten proberen.”  (Edwin, november 2017)


Met liefde bereid.” (Leon, november 2017)


Zijn pepesan is echt super! Echt een aanrader!” (Menno, november 2017)


Lieve mensen, wil je lekker Javaans eten, dan moet je bij vriend Jeff zijn. Eet smakelijk… “ (Angelique, november 2017)


Jeff maakt zulke fantastische lekkere gerechten klaar het is een aanrader voor iedereen die van heerlijk eten houdt.” (Betty, november 2017)


Wat kan jij ongelooflijk lekker koken Jeff! Zit met Nienke heerlijk te genieten van je hete makreel (Pepesan Ikan in Indonesië, toch?). Dank je!” (Robert, november 2017)


De maaltijd was echt meesterlijk” (Petra, oktober 2017)


Het was geweldig! Ik zeg #gaanmetdiejavaan ! Jij enorm bedankt voor de fantastische rijst tafel!” (Jacq, september 2017)


Wat een super lekkere broodjes, broodje pepasan mijn favoriet! Jeetje wat lekker!” Xxx (Sander, september 2017)


Je broodjes waren massief en heerlijk Jeff….. hoorde niets anders dan dit 🎶🎉“(Jan, september 2017)


Zelf niet gegeten Jeff, maar alleen maar mensen gehoord die er ontzettend van genoten hebben, geslaagd zou ik dus zeggen. Heel veel suc6 (Bert, september 2017)